Om oss

Manimala föddes som ett sätt att ta sig igenom och hantera en långvarig period av diverse prövningar som dykt upp längs livets väg. Det låter kanske klyschigt och i dagens stressiga, prestationsbaserade samhälle, inte så unikt, men det var det som hände. Och det fick mig att hitta yoga.

Tack vare yogan hittade jag meditationsverktyget Mala, som på sanskrit betyder radband. Jag hittade dock inte den mala som jag själv skulle vilja bära och i slutänden resulterade detta i att jag började göra dem själv. Och idag är själva skapandet en typ av meditation i sig själv.

Alla våra smycken på Manimala är utformade och handgjorda av mig, Carolina. Jag skickar inte mina designs till andra länder för att de ska produceras billigare och snabbare, jag gör dem själv. Jag började min resa hemma vid köksbordet i min lägenhet i Täby och och varje gång det ramlar in en beställning gör jag på riktigt en liten glad dans i vardagsrummet.

Varje smycke är omsorgsfullt framtaget och designat för att både vara vackert att se på men även fungera som ett verktyg för att samla energi och kraft samt hitta ett inre lugn och framför allt hjälpa oss vara sanna mot oss själva i alla lägen, oavsett om man är intresserad av yoga eller ej. Våra smycken är till för alla som gillar vackra ting.

Vi på Manimala skapar och designar handgjorda svenska smycken inspirerade av yoga och mindfulness. Vår kärnprodukt är våra malas men vi vill med alla våra smycken inspirera och påminna om hur viktigt det är att vara medveten och försöka leva i nuet. Att göra det bästa utifrån sin egen förmåga och situation och att leva livet fullt ut och göra sina val inifrån.

/Carolina

Hör gärna av dig: info@manimala.se